Pitkiin aikoihin ei ole teksi tarttunut näyttöön. Osa syynä voisin luetella koneen epäkunnossa olon ja... Ja laiskuuden myös. Olen jumittunut maaliskuun 27 päivään. Huhtikuu ei ole vielä sopinut aikatauluuni.
Olen keskittynyt vain aikani lukemalla vanhoja TRENDI lehtiä ja siinä välissä myös COSMOPOLITANIA. Sivujen välistä löytyy näin tarkkaan katsoen vaikka mitä kultakimpalieta, mitä ei aikaisemmin huomannut. Tai mikä ei silloiseen elämän vaiheeseen sopinut. Tuollaiset salakultakimpaleet inhottavat. Miksi olen sokea?
Jo uusimmissakin lehdissä on mainoksia H&M:n kamppaniasta, jossa esim. Madonna, Marimekko ja Roberto Cavalli suunnittelevat taviksille vaatteita.Mutta missä ovat kyseiset tuotteet? Eivät ainakaan vaateliikkeissä. Ärsyttävää, sillä ainakin minä olisin mielelläni kokeillut päälleni oikeaa Cavallin hametta. Koulun päättäjäisissä vain minä loistaisin naurettavan halvassa, melkeen aidossa, Cavallissa.

1430141.jpg

    Koitan saada pettymyksen mielestäni ja etsin googlesta makoisimmat palat Nina Riccin tämän vuoden ihanasta kevätmallistosta. Ymmärrän suunnittelioita kun he yrittävät erottua massasta, mutta ehkä kenkämuoti menee jo hieman yli. Edes Kate Moss ei laittaisi shoppailureisulle kysyisiä kenkiä jalkaan. Syitäkin on monia; ensinnäkin, kengät ovat mielestäni rumat, toiseksi, en usko että kengillä kävellään oikeasti muuta kuin catwalkin päästä päähän ja takaisin. Metrin kohdalla saattaa korkojen pituus jo huimata tai niiden ulkonäkö.Ja kolmanneksi; jos todellakin löydät jostain itsetuntosi ja pistät kukkaruukut jalkoihisi, joku ylempi taho varmasti mieltää sinut astetta muotitiedottomammaksi. Mutta onneksi kengät ovatkin vain vaatenäytöstä varten.  Vai mitä?

1430145.jpg

1430256.jpg 

1430147.jpg
Tänä vuonna 2008, me kaikki ollaan ufoja, prinsessoja, tylsiä, hehkeitä ja muodikkaita.